Salg, udlejning, vurdering

MæglerTeam Erhverv, Ejendomsmæglere og Valuarer, MDE
Ekspertise i alle former for investerings- og erhvervsejendomme, herunder også blandede bolig- og erhvervsejendomme, erhvervsgrunde m.v.
Salg og udlejning:
Med stor faglighed og løbende personlig kontakt med din egen faste mægler gennem hele forløbet, gennemfører vi dit salg/udlejning, hvilket også kan være køb og salg af butikker/virksomheder med fastsættelse af goodwill.
Sale and lease back:
Vi udfører det økonomiske og kontraktmæssige grundlag for dit salg til investor og fortsatte forbliven i ejendommen som lejer.
Investering:
Alle former for investering i fast ejendom.
Vurdering:
Alle former for bolig- og erhvervsejendomme med fuld definition af afskrivnings-, afkast- og kontraktmæssige forhold i.f.m. overvejelser om salg, intern handel, generationsskifte eller årsregnskab.
Vi foretager markedslejevurderinger for hhv lejere eller udlejere med henblik på at vurdere, om der betales den rigtige leje. I den forbindelse kan vi også udarbejde egentlige driftsbudgetter.
Vi fungerer som køberrådgivere og forhandlingspartner med ”fremmed” mægler, kan hjælpe med diverse myndighedsbehandling, låneomlægning, finansiering, søgning af ejendomme og meget mere.

Referenceliste kan fremsendes, hvis ønsket.


lynsøg
kontakt
Slotsherrensvej 215
2610 Rødovre
 
Telefon:
+45
 2143 1080
CVR nummer:
28850433
 
 
Åbningstider:
Kontor både i Rødovre og Greve.
Ring gerne inden dit besøg, så vi er sikker på at være det rigtige sted.
Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser så hurtigt som muligt.
                
Møder og aftaler om fremvisning kan aftales udenfor normal arbejdstid.
Nyeste: